Explicant la xarxa

L’elecció per part de la revista Time de l’internauta com a persona de l’any va provocar comentaris i més comentaris a la blogosfera, en tots els idiomes.

A la pròpia revista hi van arribar cartes i cartes donant suport a la decisió i d’altres mostrant el seu desacord, l’argument majoritari d’aquestes últimes era que un usuari anònim, una persona corrent, en definitiva, no és prou important per rebre aquest nomenament, alguns en deien que era un símptoma de l’egoïsme imperant en el nostres temps… Sí que és un símptoma, però de que els temps canvien: de que ens comencema a moure, de que les nostres decisions són importants, que no som només part d’una massa, som un conjunt d’individualitats, que és molt diferent. La xarxa és només una eina.

Via el blog de John Battelle descobreixo una petita joia feta per Michael Wesch, un professor d’antropología, que argumenta més que bé aquestes raons. No us la perdeu:

One thought on “Explicant la xarxa”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.